1. black friday
  2. EVE Deur- en raamsensor (2020)

EVE Deur- en raamsensor (2020) Black Friday deal

5/5

EVE Deur- en raamsensor (2020) nodig? Check snel of je deze EVE Deur- en raamsensor (2020) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EVE Deur- en raamsensor (2020).

Specificaties EVE Deur- en raamsensor (2020)

Merk

EVE

Fabrikantcode

10EBN9901

Omschrijving van de EVE Deur- en raamsensor (2020)

De EVE Deur- en raamsensor is een revolutionair product waarmee je gemakkelijk kunt zien of je deuren of ramen openstaan. Met behulp van je telefoon of tablet kun je direct controleren of je kind veilig thuis is gekomen of om te zien of je deur goed gesloten is. Deze sensor is een absolute must-have voor elke huiseigenaar die graag de controle wil behouden over de veiligheid van zijn woning. De bediening van de sensor is eenvoudig en handig. Met de speciale app op je iPhone, iPad of iPod (iOS 8.3 of later) kun je de sensor op afstand bedienen. Als je ook buitenhuis de sensor wilt kunnen gebruiken, heb je een Apple TV nodig als hub. Op deze manier kun je altijd en overal de status van je deuren en ramen controleren, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen of je de deur wel goed hebt dichtgedaan. Bovendien biedt de EVE Deur- en raamsensor niet alleen gemoedsrust en veiligheid, maar ook een stijlvol design. Met zijn strakke en moderne uitstraling past deze sensor perfect in elk interieur. Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over de veiligheid van je huis in eigen handen met de EVE Deur- en raamsensor.

Pluspunten
  • Werkt op een batterij, waardoor het draadloos en eenvoudig te plaatsen is. Bestuur de sensor gemakkelijk met een app op je iPhone, iPad of iPod. De sensoren zijn compatibel met Apple HomeKit.

Minpunten
  • Voor het uitlezen en bedienen van de sensor buitenshuis (buiten je netwerk) is een Apple TV vereist. Alleen compatibel in combinatie met een iPhone, iPad of iPod met iOS 8.3 of nieuwer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EVE Deur- en raamsensor (2020)

Om te bekijken of je de EVE Deur- en raamsensor (2020) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EVE Deur- en raamsensor (2020) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.