1. Eve Outdoor Cam

Eve Outdoor Cam Black Friday deal

5/5

Eve Outdoor Cam nodig? Check snel of je deze Eve Outdoor Cam voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eve Outdoor Cam.

Specificaties Eve Outdoor Cam

Merk

EVE

Fabrikantcode

10ECA8101

Omschrijving van de Eve Outdoor Cam

Met de Eve Outdoor Cam kun je eenvoudig je hele oprit in de gaten houden, zelfs 's nachts, dankzij de handige schijnwerper. Maar dat is niet alles! Deze slimme camera heeft ook een bewegingsdetectiefunctie waarmee je ongewenste bezoekers kunt afschrikken. Met een simpele druk op de knop laat je de schijnwerper aangaan en een luide sirene klinken. Bovendien is de helderheid van de schijnwerper naar wens aanpasbaar, zodat je altijd de perfecte verlichting hebt. De Eve Outdoor Cam is naadloos te integreren met je Apple HomeKit smart home systeem. Dit zorgt niet alleen voor een veilige en betrouwbare werking, maar ook voor je privacy. Alle beelden worden lokaal opgeslagen op je HomePod of Apple TV, waardoor ze nooit de cloud bereiken. Bovendien hoef je geen persoonlijke gegevens in te vullen of een account aan te maken, waardoor je volledige controle hebt over je privacy. Met een indrukwekkende kijkhoek van bijna 160 graden hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist. Je kunt zelfs de precieze notificaties instellen die je op je iPhone wilt ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je oprit gebeurt. En het beste van alles is dat je via je smartphone direct kunt communiceren met bijvoorbeeld pakketbezorgers. Sluit de camera eenvoudigweg aan op netstroom en je bent klaar om te gaan. Let op: Deze camera is specifiek ontworpen voor Apple HomeKit Secure Video.

Pluspunten
  • De camera herkent mensen, dieren en objecten. Met de krachtige schijnwerper heb je ook 's nachts een duidelijk beeld. Door je camera te verbinden met je Apple TV of HomePod, blijven opgeslagen beelden en livestreams altijd binnen je eigen wifi-netwerk.

Minpunten
  • Deze camera functioneert optimaal als je een iPhone-gebruiker bent. Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een iCloud+ abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eve Outdoor Cam

Om te bekijken of je de Eve Outdoor Cam tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eve Outdoor Cam wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals