1. black friday
  2. Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2

Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 Black Friday deal

5/5

Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 nodig? Check snel of je deze Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2.

Specificaties Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

318500049

Omschrijving van de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2

De Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 is een slimme deurbel die jouw beveiliging naar een hoger niveau tilt. Met een verbeterde beeldkwaliteit ten opzichte van het standaardmodel, biedt deze deurbel een haarscherp 2K+ live beeld van wie er voor jouw deur staat. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd in realtime zien wie er aanbelt. Met een indrukwekkende kijkhoek van 176 graden, mis je geen enkel detail. Via de handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook met de bezoekers communiceren. Of het nu een vriend, bezorger of onbekende is, je kunt met ze praten zonder de deur te openen. Zo ben je altijd in controle, zelfs als je niet thuis bent. De Ezviz DB2 wordt geleverd met een chime, die niet alleen een geluid maakt wanneer er wordt aangebeld, maar ook fungeert als wifi booster. Hierdoor heb je altijd een sterke verbinding met je slimme bel. Daarnaast kun je de beelden opslaan op een SD-kaart van maximaal 256 GB. Wil je extra gemoedsrust en de beelden in de cloud opslaan? Voor slechts 4 euro 99 per maand kun je dit ook doen. Met de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemak, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Vanwege de 2k+ beeldkwaliteit zie je meer details dan bij veel andere video-deurbellen. De camera is uitgerust met infraroodverlichting, zodat je tot 5 meter in het donker kunt kijken. De deurbel heeft een brede kijkhoek, waardoor je een relatief groot deel van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden.

Minpunten
  • Om optimaal gebruik te maken van de deurbel, is een smartphone vereist. Als je beelden wilt opslaan in de cloud, kost het 4,99 euro per maand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2

Om te bekijken of je de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz Battery-powered 2K+ Video Doorbell Kit DB2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.