Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Black Friday deal

5/5

Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD nodig? Check snel of je deze Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD.

Specificaties Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-C2C-A0-1E2WF

Omschrijving van de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD

Met de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD houd je je woning altijd scherp in de gaten. Dankzij de groothoeklens en de full hd beeldkwaliteit mis je geen enkel detail. Zelfs in het donker hoef je je geen zorgen te maken, want de camera heeft een automatische nachtzichtfunctie met een bereik van maar liefst 10 meter. Zo heb je altijd een helder beeld, ongeacht de omstandigheden. Deze slimme IP-camera is niet alleen in staat om beweging te detecteren, maar geeft je ook direct een melding via de handige app op je telefoon. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in je huis, zelfs als je niet thuis bent. Met de terugspreekfunctie kun je bovendien via je telefoon met de bezoeker communiceren, waardoor je je altijd veilig en verbonden voelt. Je hebt verschillende mogelijkheden om de beelden op te slaan. Je kunt ervoor kiezen om ze op te slaan op een microSD-kaart, zodat je altijd toegang hebt tot de opgenomen beelden. Wil je liever gebruik maken van cloudopslag? Dat kan ook, maar hiervoor betaal je een klein bedrag per maand. Hoe dan ook, deze Ezviz IP-camera werkt op netstroom en zorgt ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 92 graden kun je een groter deel van de kamer zien dan met vergelijkbare camera's. Via de ingebouwde luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten. Deze ip-camera's zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera's heb je een goede wifi-verbinding nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterker wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. De sd-kaart wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD

Om te bekijken of je de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals