1. Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack

Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack Black Friday deal

5/5

Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack nodig? Check snel of je deze Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack.

Specificaties Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-C2C-A0-1E2WF

Omschrijving van de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack

Met het Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack houd je je woning scherp in de gaten, dankzij de groothoeklens en de Full HD beeldkwaliteit. Zelfs in het donker hoef je je geen zorgen te maken, want deze camera heeft automatisch nachtzicht met een bereik van 10 meter. De Smart Home Camera is uitgerust met bewegingsdetectie, waardoor je direct een melding via de app ontvangt zodra er beweging wordt gedetecteerd. Met de handige terugspreekfunctie kun je zelfs via je telefoon met de bezoeker praten. De beelden kun je opslaan op een microSD-kaart, zodat je altijd toegang hebt tot de opgenomen beelden. Wil je liever gebruik maken van de cloud? Dat kan ook, maar hiervoor betaal je een vast bedrag per maand. Het Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack werkt op netstroom, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Met deze professionele IP-camera kun je met een gerust hart je woning in de gaten houden. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd toegang tot de live beelden via de app op je telefoon. De camera is gemakkelijk te installeren en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Met het duo-pack kun je meerdere ruimtes tegelijkertijd bewaken, zodat je altijd zicht hebt op wat er in je woning gebeurt. Met de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack ben je verzekerd van een veilig en betrouwbaar beveiligingssysteem voor.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 92 graden kun je een groter deel van de kamer in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten. Deze ip-camera's zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera's installeert, met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. De sd-kaart is niet inbegrepen bij de standaard levering.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack

Om te bekijken of je de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz C2C Pro Smart Home Camera FHD Duo-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals