1. black friday
  2. Ezviz C3X

Ezviz C3X Black Friday deal

5/5

Ezviz C3X nodig? Check snel of je deze Ezviz C3X voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz C3X.

Specificaties Ezviz C3X

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm)

Omschrijving van de Ezviz C3X

De Ezviz C3X is een geavanceerde beveiligingscamera die speciaal is ontworpen voor buitengebruik. Met zijn dubbele lens technologie levert deze camera beelden van ongekende helderheid en realistische kleuren. Zelfs 's nachts biedt de C3X kleurenbeeldweergave, waardoor je altijd kunt genieten van hoogwaardige camerabeelden, zelfs in het donker. Wat deze camera echt onderscheidt, is zijn ingebouwde sirene en fel knipperende lamp. Deze unieke kenmerken schrikken ongewenste bezoekers af wanneer ze jouw aangewezen activiteitszones betreden. Daarnaast kun je voice alerts instellen, waarbij de camera jouw ingesproken boodschap afspeelt zodra er beweging wordt gedetecteerd. Dit zorgt voor een extra laag van afschrikking en veiligheid. Met de Ezviz C3X kun je ervoor kiezen om je camerabeelden op te slaan in de cloud of op een optionele sd-kaart met een indrukwekkende opslagcapaciteit van maximaal 256 GB (niet meegeleverd). Hierdoor kun je altijd en overal toegang krijgen tot je opgenomen beelden en hoef je je geen zorgen te maken over het kwijtraken van belangrijke videomateriaal. Kortom, de Ezviz C3X is de ultieme beveiligingscamera voor buitengebruik. Met zijn dubbele lens technologie, kleurenbeeldweergave in het donker, ingebouwde sirene en voice alerts biedt deze camera een ongeëvenaarde.

Pluspunten
  • Dankzij de technologie met dubbele lens zijn beelden extra helder en heb je ook 's nachts kleurenbeeld. Via de luidsprekers kun je op afstand met mensen of dieren in je huis praten. Bekijk beelden in de cloud gratis terug gedurende 24 uur.

Minpunten
  • De micro sd-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd. Je hebt een sterk wifi signaal nodig op de locatie waar je de camera's installeert, met een wifi versterker kun je een krachtig wifi netwerk creëren in de buurt van je camera. Vanwege het formaat van de stekker heb je een buitenstopcontact nodig, anders moet je een gat in de buitenmuur boren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz C3X

Om te bekijken of je de Ezviz C3X tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz C3X wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.