Ezviz C3X Duo Pack Black Friday deal

5/5

Ezviz C3X Duo Pack nodig? Check snel of je deze Ezviz C3X Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz C3X Duo Pack.

Specificaties Ezviz C3X Duo Pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm)

Omschrijving van de Ezviz C3X Duo Pack

Met het Ezviz C3X Duo Pack krijg je niet één, maar twee krachtige beveiligingscamera's met een dubbele lens, speciaal ontworpen voor buitengebruik. Deze camera's maken gebruik van geavanceerde dual-lens technologie om je extra heldere beelden te bieden met realistische kleuren. Zelfs 's nachts hoef je geen concessies te doen, want dankzij de nachtvisie in kleur worden je camerabeelden ook in het donker van hoge kwaliteit. Maar dat is nog niet alles. Met de ingebouwde sirene en fel knipperende lamp kun je ongewenste bezoekers afschrikken wanneer ze zich in jouw activiteitszones bevinden. En als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je zelfs voice alerts instellen. Dit betekent dat wanneer de camera beweging detecteert, hij jouw ingesproken tekst afspeelt om indringers af te schrikken. Natuurlijk wil je je beelden veilig opslaan. Daarom biedt de Ezviz C3X de mogelijkheid om je camerabeelden op te slaan in de cloud of op een sd-kaart met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 256 GB (niet meegeleverd). Met dit Duo Pack heb je niet alleen twee krachtige beveiligingscamera's, maar ook gemoedsrust, wetende dat je altijd kunt rekenen op de beste beveiliging voor je huis of bedrijf.

Pluspunten
  • Dankzij de technologie van de dubbele lens zijn de beelden extra helder en heb je ook in het donker kleurenweergave. Met de luidsprekers kun je op afstand communiceren met personen of dieren in je huis. Je kunt de beelden 24 uur lang gratis in de cloud bekijken.

Minpunten
  • De micro SD-kaart om beelden op te slaan zit niet standaard inbegrepen. Voor het installeren van de camera's heb je een goede wifi-verbinding nodig op de locatie, met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Vanwege het formaat van de stekker heb je een buitenstopcontact nodig, anders moet je een gat boren in de buitenmuur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz C3X Duo Pack

Om te bekijken of je de Ezviz C3X Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz C3X Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals