1. black friday
  2. Ezviz C6

Ezviz C6 Black Friday deal

5/5

Ezviz C6 nodig? Check snel of je deze Ezviz C6 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz C6.

Specificaties Ezviz C6

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-C6-A0-8C4WF

Omschrijving van de Ezviz C6

Met de Ezviz C6 IP-camera kun je zowel overdag als 's nachts je hele woonkamer, werkkamer of slaapkamer in de gaten houden. Deze geavanceerde camera is uitgerust met pan-tilt-zoom (PTZ) functionaliteit, waarmee je de camera 360 graden kunt draaien, omhoog en omlaag kunt bewegen en kunt inzoomen. Hierdoor zal niemand onopgemerkt je huis betreden. Wanneer de camera een persoon detecteert, zal hij automatisch inzoomen en deze persoon volgen terwijl hij zich door de kamer beweegt. Je hoeft je geen zorgen te maken over valse alarmen veroorzaakt door huisdieren, want de camera kan onderscheid maken tussen mensen en dieren. Daarnaast is de camera in staat om geluiden te herkennen, waardoor hij al inschakelt voordat er iemand in beeld is. Dankzij de speciale lens kun je zelfs 's nachts scherpe en kleurrijke beelden bekijken, zodat je niets hoeft te missen. Bovendien kun je de beelden opslaan en later terugkijken met behulp van een microSD-kaartje. Met de Ezviz C6 IP-camera ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare bewaking van je woning. De camera biedt geavanceerde functies zoals PTZ, bewegingsdetectie en geluidsherkenning, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er in je huis gebeurt. De camera is ontworpen om zowel overdag als 's nachts haarscherpe beelden te leveren, zodat je geen.

Pluspunten
  • Wanneer het donker is, heb je helder beeld tot een afstand van 10 meter. De camera heeft de mogelijkheid om op afstand te draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op.

Minpunten
  • Deze camera is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. De microSD-kaart om beelden op te slaan wordt niet standaard meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz C6

Om te bekijken of je de Ezviz C6 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz C6 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.