Ezviz C8C Black Friday deal

5/5

Ezviz C8C nodig? Check snel of je deze Ezviz C8C voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz C8C.

Specificaties Ezviz C8C

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

303101845

Omschrijving van de Ezviz C8C

De Ezviz C8C is een innovatieve buitencamera die jouw grote tuin of buitenruimte volledig beschermt. Met zijn indrukwekkende draai-, kantel- en zoomfuncties biedt deze wifi ip-camera een ongeëvenaarde bewakingservaring. Je kunt nu een groter gebied in de gaten houden dan ooit tevoren met een vaste camera. Deze camera is uitgerust met slimme persoonsdetectie, waardoor je alleen meldingen ontvangt wanneer er mensen in beeld zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd op de hoogte bent van verdachte activiteiten in jouw buitenruimte. Bovendien kun je de nachtstand naar jouw voorkeur instellen. Je hebt de keuze om de schijnwerper uit te schakelen, altijd ingeschakeld te houden of te laten reageren op beweging van mensen. Met de handige app kun je zelfs op afstand de schijnwerper laten flitsen, zodat je eventuele indringers afschrikt. Maak je geen zorgen over het opslaan van beeldmateriaal, want met de Ezviz C8C kun je dit gemakkelijk doen. Je hebt de mogelijkheid om de beelden op te slaan in de cloud of op een SD-kaart met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 256 GB (niet meegeleverd). Zo kun je altijd de belangrijke momenten terugkijken en bewijsmateriaal veiligstellen. Met de Ezviz C8C ben je verzekerd van een hoogwaardige buitencamera die jouw veiligheid en gemoedsrust waarborgt.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand panoramisch draaien, kantelen en inzoomen. Met de sd-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De micro sd-kaart wordt niet automatisch bijgeleverd om beelden op te slaan. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz C8C

Om te bekijken of je de Ezviz C8C tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz C8C wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals