1. Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera

Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera Black Friday deal

5/5

Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera nodig? Check snel of je deze Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera.

Specificaties Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-C8W-A0-1H3WKFL

Omschrijving van de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera

De Ezviz C8W Pro is een geavanceerde ip-camera die is ontworpen om je tuin of oprit te bewaken. Met zijn bewegingsdetectie-mogelijkheden en pan-tilt-functie, kan deze beveiligingscamera een volledig overzicht bieden van alles wat er rondom je huis gebeurt. Of het nu overdag of 's nachts is, je zult geen enkel detail missen. Wat deze camera onderscheidt van anderen is zijn vermogen om onderscheid te maken tussen verschillende soorten bewegingen, zoals mensen, voertuigen en andere voorwerpen. Hierdoor worden valse meldingen tot een minimum beperkt en word je alleen gewaarschuwd wanneer er daadwerkelijk iets verdachts wordt gedetecteerd. Als de camera toch iemand detecteert, zal er direct een alarm afgaan met een knipperend licht, zodat je snel actie kunt ondernemen. Een andere geweldige functie van de Ezviz C8W Pro is zijn vermogen om personen te volgen. Dit betekent dat zelfs als iemand door je tuin wandelt, de camera hun bewegingen nauwkeurig zal volgen, zodat je geen enkel moment mist. Bovendien is deze camera uitgerust met een speciale lens waarmee je 's nachts kleurenbeelden kunt bekijken, wat een enorme troef is als het gaat om het identificeren van potentiële indringers. Om ervoor te zorgen dat je alle belangrijke beelden kunt opslaan en later kunt bekijken, ondersteunt de Ezviz C8W Pro het gebruik van een sd-kaart. Hiermee kun je al je opnames veilig.

Pluspunten
  • Deze camera toont ook kleurenbeeld in het donker, in tegenstelling tot zwart-wit. Door het SD-kaartslot sla je beelden direct op deze camera op. Dankzij de PT-lens volgt de camera automatisch elke beweging van een verdachte persoon.

Minpunten
  • Bij het installeren van je camera heb je een goed wifi signaal nodig op de locatie, een wifi versterker zorgt voor een sterk wifi netwerk in de omgeving van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera

Om te bekijken of je de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz C8W Pro Outdoor P&T Camera wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals