Ezviz Deursensor T2C Black Friday deal

5/5

Ezviz Deursensor T2C nodig? Check snel of je deze Ezviz Deursensor T2C voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz Deursensor T2C.

Specificaties Ezviz Deursensor T2C

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

304800267

Omschrijving van de Ezviz Deursensor T2C

Maak je huis slimmer en veiliger met de Ezviz Deursensor T2C. Deze draadloze sensor kan eenvoudig worden gekoppeld aan de Ezviz Gateway, waarmee je al je sensoren gemakkelijk kunt integreren in je smart home. Met de handige plakrand kun je de sensor moeiteloos op je deurpost installeren. In de app kun je live zien hoelang je deur al open staat, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in je huis gebeurt. Daarnaast kun je een melding instellen als je deur bijvoorbeeld langer dan 2 minuten openstaat. Zo kun je direct actie ondernemen en mogelijke risico's vermijden. Met een lange batterijduur van wel 2 jaar hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de batterij. Bovendien ontvang je een melding als iemand probeert de sensor weg te halen, waardoor je altijd op de hoogte bent van mogelijke inbraakpogingen. Let op: deze deursensor werkt niet als zelfstandig alarm, maar moet worden gekoppeld aan een Ezviz Gateway. Upgrade je huisbeveiliging met de Ezviz Deursensor T2C en geniet van een slimme en veilige omgeving.

Pluspunten
  • Als het alarm afgaat, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt het alarm eenvoudig bedienen via de app op je smartphone.

Minpunten
  • De bewegingssensor werkt niet zelfstandig en moet worden gekoppeld aan een Gateway.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz Deursensor T2C

Om te bekijken of je de Ezviz Deursensor T2C tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz Deursensor T2C wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals