1. black friday
  2. Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack

Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack Black Friday deal

5/5

Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack nodig? Check snel of je deze Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack

Met de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack houd je jouw huis dag en nacht in kleur in de gaten. Waar andere camera's je vaak alleen zwart-wit beeld geven in het donker, toont de Elife 2K alles in levendige kleuren. Zo kun je nog beter zien wie er op jouw oprit rondloopt, vooral dankzij de indrukwekkende 2K beeldkwaliteit. Bovendien slaat deze slimme camera de beelden lokaal op, op de ingebouwde 32 GB opslagruimte. Hiermee kun je ongeveer 30 uur aan beeldmateriaal bewaren. Met de handige terugspreekfunctie via de app kun je direct communiceren met iemand die zich in het zicht van de camera bevindt. Daarnaast maakt de camera gebruik van bewegingsdetectie, zodat hij alleen opneemt wanneer er daadwerkelijk iemand in beeld komt. En als je indringers direct wilt afschrikken, kun je het alarm instellen. Op die manier zal de camera een geluids- en lichtsignaal geven om potentiële indringers af te schrikken. Met de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je huis, zowel overdag als 's nachts, met levendige kleuren en handige functies om jouw gemoedsrust te vergroten.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om in het donker tot 10 meter te kunnen filmen. Met een kijkhoek van 100 graden kun je een hele oprit in de gaten houden. Dankzij de 2k resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Je hebt goede wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera installeert. De camera kan niet op afstand draaien en kantelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack

Om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz Elife 2K+ Battery 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.