1. Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera

Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera Black Friday deal

5/5

Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera nodig? Check snel of je deze Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera

Met de draadloze Ezviz Elife 2K+ ip-camera kun je jouw huis dag en nacht in kleur in de gaten houden. In tegenstelling tot veel andere camera's die alleen zwart-wit beelden in het donker tonen, geeft de Elife 2K+ alles weer in levendige kleuren. Hierdoor kun je nog beter zien wie er bijvoorbeeld op jouw oprit loopt, vooral in combinatie met de indrukwekkende 2K beeldkwaliteit. Deze slimme camera slaat de beelden lokaal op, met een ingebouwde opslagcapaciteit van 32 GB, waarmee je ongeveer 30 uur aan beeldmateriaal kunt bewaren. Met de handige terugspreekfunctie via de app kun je direct communiceren met iemand die zich binnen het bereik van de camera bevindt. Daarnaast maakt de camera gebruik van bewegingsdetectie, waardoor deze alleen opneemt wanneer er daadwerkelijk beweging wordt gedetecteerd. Om potentiële indringers direct af te schrikken, kun je het alarm instellen, waardoor de camera een luid alarmgeluid en een fel lichtsignaal geeft. Hiermee vergroot je niet alleen de veiligheid van je woning, maar schrik je ook ongewenste bezoekers effectief af. De Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor thuis.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 10 meter in het donker te kunnen filmen. Met een kijkhoek van 100 graden kun je een volledige oprit in de gaten houden. Dankzij de 2k resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Je hebt genoeg wifi bereik nodig op de locatie waar je de camera installeert. De camera is niet op afstand te draaien en kantelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera

Om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Battery Camera wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals