1. black friday
  2. Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack

Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack Black Friday deal

5/5

Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack nodig? Check snel of je deze Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack

Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack houd je jouw huis dag en nacht in de gaten op een draadloze manier. Wat deze camera's onderscheidt van andere is dat ze je beelden in kleur tonen, zelfs in het donker. Hierdoor kun je nog beter zien wie er op jouw oprit loopt, vooral in combinatie met de 2K beeldkwaliteit. De camera's slaan de beelden lokaal op, met een ingebouwde opslagcapaciteit van 32 GB, waar je ongeveer 30 uur aan beeldmateriaal kunt bewaren. Met de terugspreekfunctie via de app kun je direct met iemand praten, mocht dat nodig zijn. Bovendien kun je gebruik maken van bewegingsdetectie, zodat de camera alleen opneemt wanneer er iemand in beeld komt. Om indringers direct af te schrikken kun je het alarm instellen, dat een geluids- en lichtsignaal geeft. Dit zorgt voor een extra beveiligingslaag voor jouw huis. Bovendien is deze camera-set uitgerust met een slimme batterij, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het constant vervangen van batterijen. Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack ben je verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor jouw huis. Dankzij de kleurenbeelden, de opslagmogelijkheden en de handige functies zoals terugspreekfunctie en bewegingsdetectie, kun je met een gerust hart je huis.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 10 meter in het donker te kunnen filmen. Met een kijkhoek van 100 graden heb je een volledig zicht op de oprit. Dankzij de 2k resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Op de locatie waar je de camera installeert, is een goede wifi-ontvangst vereist. De camera heeft geen mogelijkheid om op afstand te draaien en te kantelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack

Om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.