1. black friday
  2. Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack

Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack Black Friday deal

5/5

Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack nodig? Check snel of je deze Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack

Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack kun je meerdere ruimtes en plekken dag en nacht in de gaten houden. In tegenstelling tot veel andere camera's, die je alleen zwart-wit beelden tonen in het donker, zie je met de Elife 2K alles gewoon in kleur. Dit zorgt ervoor dat je nog beter kunt zien wie er bijvoorbeeld op jouw oprit loopt, vooral in combinatie met de hoge 2K beeldkwaliteit. Deze slimme camera slaat de beelden lokaal op, zodat je altijd toegang hebt tot de opgenomen beelden. Met de ingebouwde 32 GB opslag kun je ongeveer 30 uur aan beeldmateriaal bewaren. Daarnaast biedt de camera ook de mogelijkheid om direct met iemand te spreken via de app. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld een ongewenste bezoeker opmerkt en hem wilt afschrikken. Een andere handige functie van deze camera is de bewegingsdetectie. Hierdoor begint de camera automatisch met opnemen zodra er iemand in beeld komt. Om indringers direct af te schrikken, kun je ook het alarm instellen. Op deze manier zal de camera een geluids- en lichtsignaal geven, waardoor mogelijke indringers worden afgeschrikt. Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack ben je dus altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in en rondom je huis.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 10 meter in het donker op te nemen. Met een kijkhoek van 100 graden kan je een volledige oprit in de gaten houden. Dankzij de 2k resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Je hebt genoeg wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera wilt installeren. De camera kan niet op afstand bewegen en draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack

Om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.