1. black friday
  2. Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack

Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack Black Friday deal

5/5

Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack nodig? Check snel of je deze Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack.

Specificaties Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-BC1C-A0-2C4WPBDL

Omschrijving van de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack

Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack kun je meerdere ruimtes en buitenlocaties dag en nacht in kleur in de gaten houden. In tegenstelling tot veel andere camera's die alleen zwart-wit beeld tonen in het donker, zie je met de Elife 2K alles gewoon in kleur. Hierdoor kun je nog beter zien wie er bijvoorbeeld op jouw oprit loopt, vooral omdat de camera beschikt over een 2K beeldkwaliteit. De slimme camera slaat de beelden lokaal op, met een ingebouwde opslagcapaciteit van 32 GB kun je ongeveer 30 uur aan beeldmateriaal bewaren. Naast het bekijken van de beelden kun je ook direct communiceren met iemand via de app, dankzij de terugspreekfunctie. Daarnaast beschikt de camera over bewegingsdetectie, wat betekent dat hij alleen opneemt wanneer er iemand in beeld komt. Om indringers direct af te schrikken, kun je het alarm instellen. Op deze manier geeft de camera een geluids- en lichtsignaal, zodat ongewenste gasten direct worden afgeschrikt. Met de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack heb je dus een complete en veelzijdige beveiligingsoplossing voor je huis en tuin.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting voor het filmen tot 10 meter in het donker. Met een kijkhoek van 100 graden kun je een hele oprit in de gaten houden. Dankzij de 2k-resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
  • Je hebt genoeg wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera plaatst. De camera kan niet op afstand roteren en kantelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack

Om te bekijken of je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz Elife 2K+ Standalone Smart Home Battery Camera 5-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.