1. black friday
  2. Ezviz H3 2K

Ezviz H3 2K Black Friday deal

5/5

Ezviz H3 2K nodig? Check snel of je deze Ezviz H3 2K voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz H3 2K.

Specificaties Ezviz H3 2K

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-H3-R100-1H3WKFL

Omschrijving van de Ezviz H3 2K

De Ezviz H3 2K is een krachtige beveiligingscamera die uitblinkt in nauwkeurige bewegingsdetectie dankzij zijn geavanceerde AI-technologie. Met deze camera hoef je je geen zorgen te maken over onnodige meldingen, omdat hij in staat is om auto's, mensen en dieren te onderscheiden. Dit betekent dat je alleen relevante meldingen ontvangt, wat zorgt voor een efficiëntere beveiliging van je huis of kantoor. Bovendien kun je de bewegingsdetectie en bewegingszones naar eigen wens instellen, zodat je de camera kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Met de Ezviz H3 2K kun je genieten van haarscherpe beeldkwaliteit in 2K-resolutie. Of je nu live beelden bekijkt of opnames terugkijkt, je zult versteld staan van de helderheid en detailrijkdom die deze camera biedt. Je hebt de mogelijkheid om de beelden op te slaan op een SD-kaart of in de Ezviz cloud, zodat je altijd toegang hebt tot je opnames, waar je ook bent. Het bekijken van de beelden en het beheren van de camera is eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke app. Je kunt zelfs met bezoekers praten via de app, waardoor je altijd in contact kunt blijven, zelfs als je niet thuis bent. De Ezviz H3 2K is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Dankzij de stevige aluminium behuizing is deze camera bestand tegen de elementen en kan hij zonder problemen buiten worden geïnstalleerd. Je kunt de camera.

Pluspunten
  • De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en auto's. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Dankzij de infraroodvisie heb je ook 's nachts tot 10 meter beeld.

Minpunten
  • De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz H3 2K

Om te bekijken of je de Ezviz H3 2K tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz H3 2K wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.