1. black friday
  2. Ezviz H6C 360 graden camera

Ezviz H6C 360 graden camera Black Friday deal

5/5

Ezviz H6C 360 graden camera nodig? Check snel of je deze Ezviz H6C 360 graden camera voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz H6C 360 graden camera.

Specificaties Ezviz H6C 360 graden camera

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-H6c-R101-1G2WF

Omschrijving van de Ezviz H6C 360 graden camera

De Ezviz H6C is een handige 360 graden beveiligingscamera die perfect is voor het bewaken van je kinderen of huisdieren. Met behulp van de bijbehorende app kan je live meekijken en luisteren naar wat er gebeurt, en je kunt zelfs terugpraten. Dankzij de automatische draaifunctie kan je een grote kamer in de gaten houden zonder dat je de camera handmatig hoeft te verplaatsen. Bovendien beschikt de Ezviz IP-camera over bewegingsdetectie, zodat de camera automatisch meebeweegt als er iets buiten het gezichtsveld gebeurt. Deze camera biedt ook uitstekende nachtzichtprestaties met een infraroodbereik van maximaal 10 meter, waardoor je zelfs in het donker heldere beelden krijgt. Je kunt de beelden opslaan op een SD-kaart of in de Ezviz cloud. Met de cloudopslagoptie betaal je een vast bedrag per maand, waardoor je altijd toegang hebt tot je opgenomen beelden, waar je ook bent. Met de Ezviz H6C 360 graden camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je dierbaren, omdat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien en kantelen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Dankzij de infraroodvisie heb je ook 's nachts tot 10 meter beeld.

Minpunten
  • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet standaard bijgeleverd. Op de plek waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz H6C 360 graden camera

Om te bekijken of je de Ezviz H6C 360 graden camera tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz H6C 360 graden camera wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.