1. black friday
  2. Ezviz H6C Pro 2K+

Ezviz H6C Pro 2K+ Black Friday deal

5/5

Ezviz H6C Pro 2K+ nodig? Check snel of je deze Ezviz H6C Pro 2K+ voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz H6C Pro 2K+.

Specificaties Ezviz H6C Pro 2K+

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

CS-H6c-R103-8B4WF

Omschrijving van de Ezviz H6C Pro 2K+

Met de Ezviz H6C Pro 2K+ kun je moeiteloos een grote binnenruimte in de gaten houden. Deze camera biedt namelijk opnamekwaliteit van maar liefst 2K, waardoor je zonder enige moeite kunt inzoomen. Het beste van alles is dat één camera voldoende is om een grote ruimte te dekken, aangezien de camera een indrukwekkende rotatie van 340 graden heeft. Daarnaast is deze slimme camera in staat om menselijke bewegingen te detecteren en slimme meldingen te sturen, waardoor je altijd op de hoogte blijft van wat er in jouw ruimte gebeurt. De Ezviz H6C Pro 2K+ beweegt automatisch mee, zodat je geen enkel belangrijk moment mist. Via de handige app kun je zelfs communiceren met bezoekers of zelfs met je huisdier! Bewaar al je waardevolle beelden op een SD-kaart, die echter niet bij de camera is inbegrepen. Als alternatief is er ook de mogelijkheid van cloudopslag, hoewel hiervoor een vast maandelijks bedrag in rekening wordt gebracht. Met de Ezviz H6C Pro 2K+ ben je verzekerd van hoogwaardige videokwaliteit en gemakkelijke toegang tot alle belangrijke momenten die zich in jouw binnenruimte voordoen.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand roteren en kantelen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd. Op de locatie waar je de camera installeert heb je een sterk wifi-signaal nodig; met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz H6C Pro 2K+

Om te bekijken of je de Ezviz H6C Pro 2K+ tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz H6C Pro 2K+ wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.