1. Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten

Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten Black Friday deal

5/5

Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten nodig? Check snel of je deze Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten.

Specificaties Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

303102252

Omschrijving van de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten

Met de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je tuin. Deze geavanceerde camera biedt een volledig overzicht van je buitenruimte, dankzij de automatische 360 graden draaifunctie. Of je nu de bewegingen wilt volgen of de camera wilt besturen via de handige app, de keuze is aan jou. Een van de grootste voordelen van deze camera is de ingebouwde accu, die tot wel 200 dagen meegaat bij de juiste instellingen. Dit betekent dat je geen gedoe meer hebt met kabels en dat de camera volledig draadloos kan worden geïnstalleerd. Daarnaast beschikt de camera over een ingebouwd 32 GB geheugen, waar je al je HD-beelden kunt opslaan. Wil je extra beveiliging en de mogelijkheid om je beelden in de cloud op te slaan? Dan kun je ervoor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Met de Ezviz HB8 IP camera hoef je je ook `s nachts geen zorgen te maken. Dankzij de ingebouwde schijnwerper geniet je van kleurenbeelden, zelfs in het donker. Bovendien beschikt de camera over bewegingsdetectie, waardoor je direct een melding ontvangt als er iets verdachts gebeurt. Je kunt direct meeluisteren en meekijken via de app, en zelfs terugpraten om indringers af te schrikken. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je de sirene en schijnwerper instellen om inbrekers direct af te sch.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Je slaat de beelden op in de camera zelf, waardoor een abonnement overbodig is. Deze camera toont ook kleurenbeelden in het donker, in tegenstelling tot zwart-wit.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera installeert, moet je voldoende wifi-ontvangst hebben.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten

Om te bekijken of je de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz HB8 Battery - Pan en Tilt IP camera voor buiten wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals