Ezviz Home Sensor Kit Black Friday deal

5/5

Ezviz Home Sensor Kit nodig? Check snel of je deze Ezviz Home Sensor Kit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz Home Sensor Kit.

Specificaties Ezviz Home Sensor Kit

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

304800274

Omschrijving van de Ezviz Home Sensor Kit

Beveilig je huis eenvoudig met de Ezviz Home Sensor Kit. Deze kit bevat de Home Gateway, waarmee je 2 sensoren en een Smart Button kunt verbinden. Met de Smart Button kun je met één druk op de knop het alarm in- of uitschakelen. Alleen de Gateway heeft stroom nodig, de sensoren en drukknop werken op batterijen. De eerste sensor is een deursensor die controleert of deuren worden geopend. Deze sensor plaats je op de deurpost, zodat je altijd op de hoogte bent van mogelijke indringers. De tweede sensor is een infrarood bewegingssensor. Deze sensor plaats je op een strategische locatie in je huis, zodat elke beweging wordt gedetecteerd. Een geweldige functie van dit alarmsysteem is dat het naadloos integreert met je slimme huis. Het werkt perfect samen met Alexa en Google Home, zodat je het systeem kunt bedienen met je stem. Dit geeft je nog meer gemak en controle over de beveiliging van je huis. Bescherm je huis met de Ezviz Home Sensor Kit en geniet van gemoedsrust, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem afgaat, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt het alarmsysteem eenvoudig bedienen via de app op je smartphone. Je kunt het alarmsysteem ook gemakkelijk bedienen met de drukknop.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera. De sensoren werken op batterijen, die af en toe vervangen moeten worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz Home Sensor Kit

Om te bekijken of je de Ezviz Home Sensor Kit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz Home Sensor Kit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals