1. black friday
  2. Ezviz PIR bewegingssensor T1C

Ezviz PIR bewegingssensor T1C Black Friday deal

5/5

Ezviz PIR bewegingssensor T1C nodig? Check snel of je deze Ezviz PIR bewegingssensor T1C voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz PIR bewegingssensor T1C.

Specificaties Ezviz PIR bewegingssensor T1C

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

304800263

Omschrijving van de Ezviz PIR bewegingssensor T1C

Verbind draadloos deze Ezviz PIR bewegingssensor T1C met een Ezviz Gateway en beveilig op een slimme manier jouw huis. De sensor maakt gebruik van passieve infrarood technologie. Bovendien kun je al jouw sensoren eenvoudig koppelen aan jouw smart home. Dankzij de plakrand kun je de sensor installeren waar je maar wilt en vervolgens 360 graden draaien. Heb je huisdieren? Maak dan gebruik van het pet shield, waarmee de sensor alleen op een bepaalde hoogte werkt. De batterij gaat tot wel 2 jaar mee en de sensor geeft ook een melding wanneer iemand probeert om hem te verwijderen. Let op: deze sensor werkt niet als een op zichzelf staand alarm, maar moet worden gekoppeld aan een Ezviz Gateway voor optimale functionaliteit.

Pluspunten
  • Als het alarm afgaat, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt eenvoudig het alarm bedienen via de app op je smartphone. De sensor heeft een speciale toevoeging waardoor deze geschikt is voor huisdieren.

Minpunten
  • De bewegingssensor werkt niet alleen en moet gekoppeld worden aan een Gateway. Bij frequent gebruik neemt de levensduur van de batterij af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz PIR bewegingssensor T1C

Om te bekijken of je de Ezviz PIR bewegingssensor T1C tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz PIR bewegingssensor T1C wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.