Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen Black Friday deal

5/5

Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen nodig? Check snel of je deze Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen.

Specificaties Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen

Merk

Ezviz

Fabrikantcode

EZ062

Omschrijving van de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen

Met de Ezviz TY1 IP camera hoef je je geen zorgen meer te maken over blinde hoeken in een kamer. Deze innovatieve camera heeft namelijk de mogelijkheid om automatisch 360 graden te draaien. Of je nu wilt dat de camera beweging volgt of dat je hem zelf wilt besturen via de handige app, de Ezviz TY1 staat altijd paraat. Het enige wat je hoeft te doen is de camera in het stopcontact te steken, hem verbinden met je wifi-netwerk en je bent klaar om te beginnen. De Ezviz TY1 legt HD-beelden vast die je kunt opslaan op een SD-kaart, die helaas niet wordt meegeleverd. Als je liever je beelden in de cloud bewaart, kun je ervoor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Met een helder zicht tot wel 10 meter, kun je zelfs `s nachts alles goed in de gaten houden. Deze beveiligingscamera beschikt ook over bewegingsdetectie, waardoor je direct een melding ontvangt als er iets ongewoons gebeurt. Je kunt niet alleen meeluisteren en meekijken, maar ook terugpraten via de handige app. Zo ben je altijd verbonden met je huis, zelfs als je er niet bent.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand roteren, kantelen en inzoomen. Met een 2K resolutie biedt de camera scherper beeld dan bij een full hd resolutie. De IP-camera volgt automatisch dieren en personen.

Minpunten
  • De micro SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd. Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen

Om te bekijken of je de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Ezviz TY1 - 2K+ Pan en Tilt IP camera voor binnen wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals