1. black friday
  2. Foscam VD1

Foscam VD1 Black Friday deal

5/5

Foscam VD1 nodig? Check snel of je deze Foscam VD1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Foscam VD1.

Specificaties Foscam VD1

Merk

Foscam

Fabrikantcode

VD1

Omschrijving van de Foscam VD1

De Foscam VD1 is een innovatieve deurbel die wordt gevoed via het elektriciteitsnet en de mogelijkheid biedt om camerabeelden lokaal op te slaan. Dankzij het sd-kaartslot is het niet langer noodzakelijk om een cloudabonnement met bijbehorende kosten aan te schaffen. De beelden die worden vastgelegd door deze deurbel hebben een indrukwekkende 2K resolutie, wat betekent dat ze van nog betere kwaliteit zijn dan traditionele full hd camerabeelden. Een van de unieke eigenschappen van deze deurbel is de gezichtsdetectie. Hierdoor ontvang je alleen meldingen wanneer er daadwerkelijk mensen in beeld zijn. Om ook gezichtsherkenning van bekenden in te schakelen, is het echter wel nodig om een abonnement af te sluiten. Gelukkig is de Foscam VD1 uitgerust met dual-band wifi, waardoor de kans op verbindingsproblemen aanzienlijk kleiner is. Bovendien is deze deurbel compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor je ook live beelden kunt bekijken op het scherm van je Nest Hub of Echo Show. Dit zorgt voor nog meer gemak en gemoedsrust bij het bewaken van je woning.

Pluspunten
  • De deurbel heeft een SD-kaartsleuf om beelden op te slaan, dus heb je geen cloudabonnement nodig. Verbind de deurbel met Google Assistant of Amazon Alexa om hem te laten samenwerken met je andere slimme apparaten. Met dual-band wifi is de kans op internetverbindingsproblemen zeer klein.

Minpunten
  • De installatie van deze slimme deurbel is lastig, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent. Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel. Gezichtsherkenning is alleen beschikbaar met een Foscam cloudabonnement waarvoor maandelijkse kosten van € 4,99 gelden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Foscam VD1

Om te bekijken of je de Foscam VD1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Foscam VD1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.