1. black friday
  2. Fuave ACB07K01

Fuave ACB07K01 Black Friday deal

5/5

Fuave ACB07K01 nodig? Check snel of je deze Fuave ACB07K01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACB07K01.

Specificaties Fuave ACB07K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL401

Omschrijving van de Fuave ACB07K01

De Fuave ACB07K01 zorgt voor heerlijke verkoeling in kleine ruimtes in huis. Met een krachtig koelvermogen van 7.000 BTU kan deze airconditioner goed geïsoleerde ruimtes tot wel 20 vierkante meter verkoelen. Zelfs als je een slecht geïsoleerde ruimte hebt of ramen op het zuiden, kan hij nog steeds een oppervlakte van maximaal 13 vierkante meter verkoelen. Dankzij de ingebouwde thermostaat blijft de temperatuur in de kamer constant en met de handige ontvochtigingsfunctie verdwijnt het drukkende gevoel van warme, vochtige lucht in de ruimte. De uitblaasrichting van de ACB07K01 is verstelbaar, zodat je altijd optimaal comfort ervaart tijdens een hittegolf. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de instellingen van de airco eenvoudig op afstand aanpassen. Het maximale geluidsniveau van de airconditioner is 65 decibel, waardoor je hem duidelijk hoort, maar hij niet storend is. Let op! De lengte van de afvoerslang is 150 centimeter, dus controleer goed of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Fuave ACB07K01 geniet je dus van verkoeling in huis, zelfs op de warmste zomerdagen. Creëer een aangename en comfortabele leefomgeving met deze krachtige airconditioner.

Pluspunten
  • De draagbare airconditioner heeft een ontvochtigingsfunctie waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner krijg je een raamafdichtingskit die geschikt is voor zowel draai- als kiepramen. Het bedieningspaneel kan gedimd worden, waardoor de airconditioner geschikt is voor gebruik in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Met een BTU van 7.000 kan deze airco een kleine kamer van 13 vierkante meter koelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACB07K01

Om te bekijken of je de Fuave ACB07K01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACB07K01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.