1. Fuave ACB07W22

Fuave ACB07W22 Black Friday deal

5/5

Fuave ACB07W22 nodig? Check snel of je deze Fuave ACB07W22 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACB07W22.

Specificaties Fuave ACB07W22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL556

Omschrijving van de Fuave ACB07W22

Met de Fuave ACB07W22 creëer je een aangename temperatuur tijdens warme dagen. Deze airconditioner verkoelt ruimtes met een hoge warmtelast tot 13 vierkante meter en ruimtes met een lage warmtelast tot 20 vierkante meter. Dankzij de handige wielen kun je hem moeiteloos verplaatsen van je thuiswerkplek naar je slaapkamer. De ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van het benauwde gevoel van warme lucht. Op het dimbare display kun je de gewenste temperatuur instellen en de thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur in de ruimte constant blijft. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de airco bedienen zonder dat je van je stoel hoeft op te staan. De ACB07W22 heeft een geluidsniveau van 65 decibel, waardoor je de airco duidelijk hoort. Let op! De afvoerslang heeft een lengte van 150 centimeter, dus controleer of dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Naast het verkoelen en ontvochtigen van de lucht, heeft deze airco ook een moderne en stijlvolle uitstraling. Hij past perfect in elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Met de Fuave ACB07W22 geniet je van een comfortabele en verfrissende omgeving, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar.

Pluspunten
  • De draagbare airconditioner heeft een functie voor het ontvochtigen van de lucht zonder te koelen. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor ramen die draaien en kiepen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor gebruik in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco maakt veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airco koelt een kleine kamer van 13 vierkante meter met een BTU van 7.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACB07W22

Om te bekijken of je de Fuave ACB07W22 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACB07W22 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals