1. black friday
  2. Fuave ACB07Z22

Fuave ACB07Z22 Black Friday deal

5/5

Fuave ACB07Z22 nodig? Check snel of je deze Fuave ACB07Z22 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACB07Z22.

Specificaties Fuave ACB07Z22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL558

Omschrijving van de Fuave ACB07Z22

Met de Fuave ACB07Z22 creëer je een aangename temperatuur tijdens warme dagen. Deze airco is geschikt voor ruimtes met een hoge warmtelast tot 13 vierkante meter en ruimtes met een lage warmtelast tot 20 vierkante meter. Dankzij de wielen is hij eenvoudig te verplaatsen van je thuiswerk kantoor naar je slaapkamer. De ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van het drukkende gevoel van warme lucht. Op het dimbare display kun je de gewenste temperatuur instellen, terwijl de thermostaat ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft in de ruimte. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de airco bedienen zonder dat je uit je stoel hoeft op te staan. Let wel op, de lengte van de afvoerslang is 150 centimeter. Controleer dus of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met een geluidsniveau van 65 decibel is deze ACB07Z22 duidelijk hoorbaar. Dit kan handig zijn als je de airco in een lawaaierige omgeving gebruikt. De Fuave ACB07Z22 is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design dat goed past in elke ruimte. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling is hij een aanwinst voor je interieur. Daarnaast is deze airco energiezuinig, wat zorgt voor lagere energiekosten. Dankzij de timerfunctie kun je de airco ook instellen om automatisch uit te schak.

Pluspunten
  • De draagbare airconditioner heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die compatibel is met draai- en kiepramen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor gebruik in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airconditioner produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airconditioner koelt een kleine kamer van 13 vierkante meter met een BTU van 7.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACB07Z22

Om te bekijken of je de Fuave ACB07Z22 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACB07Z22 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.