Fuave ACB09K01 Black Friday deal

5/5

Fuave ACB09K01 nodig? Check snel of je deze Fuave ACB09K01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACB09K01.

Specificaties Fuave ACB09K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL402

Omschrijving van de Fuave ACB09K01

De Fuave ACB09K01 is een geweldige oplossing om verkoeling te bieden in kleine ruimtes in huis. Met een indrukwekkend koelvermogen van 9.000 BTU is deze airconditioner perfect geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes tot wel 26 vierkante meter. Zelfs als je een slecht geïsoleerde ruimte hebt of ramen op het zuiden, kan deze airco nog steeds een oppervlakte van maximaal 17 vierkante meter koelen. Dankzij de ingebouwde thermostaat blijft de temperatuur in de kamer constant, terwijl de ontvochtigingsfunctie effectief het drukkende gevoel van warme, vochtige lucht in de ruimte wegneemt. Bovendien is de uitblaasrichting verstelbaar, zodat je altijd kunt genieten van optimaal comfort tijdens hete zomerdagen. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kun je de instellingen van de airco eenvoudig op afstand aanpassen. Of je nu op de bank zit of in bed ligt, je hoeft niet op te staan om de temperatuur te wijzigen. Houd er rekening mee dat de ACB09K01 een maximaal geluidsniveau van 65 decibel heeft, wat betekent dat je hem duidelijk kunt horen. Het is belangrijk om op te merken dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is, dus zorg ervoor dat dit lang genoeg is voor de ruimte waar je van plan bent om de airconditioner te plaatsen. Met de Fuave ACB09K01.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudig de mobiele airconditioner bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met de thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur in de kamer instellen. De mobiele airconditioner heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen.

Minpunten
  • Deze airco maakt veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Met een BTU van 9.000 kan deze airco een kamer van 17 vierkante meter koelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACB09K01

Om te bekijken of je de Fuave ACB09K01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACB09K01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals