1. Fuave ACB09W22

Fuave ACB09W22 Black Friday deal

5/5

Fuave ACB09W22 nodig? Check snel of je deze Fuave ACB09W22 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACB09W22.

Specificaties Fuave ACB09W22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL557

Omschrijving van de Fuave ACB09W22

Met de Fuave ACB09W22 creëer je een heerlijke temperatuur tijdens warme dagen. Deze airconditioner verkoelt ruimtes tot maar liefst 17 vierkante meter met hoge warmtelasten en tot 26 vierkante meter met lage warmtelasten. Dankzij de handige wielen rol je hem eenvoudig van je thuiswerk kantoor naar je slaapkamer, zodat je overal kunt genieten van een aangename koelte. Het unieke aan deze airco is de ontvochtigingsfunctie, waardoor je geen last meer hebt van het drukkende gevoel van de warme lucht. Met het dimbare display stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in en dankzij de ingebouwde thermostaat blijft de temperatuur in de ruimte constant. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je de airco moeiteloos vanuit je stoel, zonder dat je hoeft op te staan. Let wel op, de lengte van de afvoerslang is 150 centimeter, dus controleer goed of dit voldoende is voor de ruimte waarin je de airco wilt plaatsen. Met een geluidsniveau van 65 decibel is deze airconditioner duidelijk hoorbaar, maar dankzij de efficiënte koeling en comfortabele functies is het zeker de moeite waard. Creëer een aangename omgeving en geniet van verkoeling op warme dagen met de Fuave ACB09W22.

Pluspunten
  • De verplaatsbare airconditioner heeft een ontvochtigingsfunctie, waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner krijg je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco maakt veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airco koelt een kleine kamer van 17 vierkante meter met een BTU van 9.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACB09W22

Om te bekijken of je de Fuave ACB09W22 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACB09W22 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals