1. Fuave ACB09Z22

Fuave ACB09Z22 Black Friday deal

5/5

Fuave ACB09Z22 nodig? Check snel of je deze Fuave ACB09Z22 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACB09Z22.

Specificaties Fuave ACB09Z22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL559

Omschrijving van de Fuave ACB09Z22

Met de Fuave ACB09Z22 creëer je een aangename omgevingstemperatuur tijdens de warme zomerdagen. Deze airconditioner is perfect geschikt voor ruimtes met een hoge warmtelast tot wel 17 vierkante meter en voor ruimtes met een lage warmtelast tot 26 vierkante meter. Dankzij de handige wielen kun je hem eenvoudig verplaatsen van je thuiskantoor naar je slaapkamer, zodat je overal kunt genieten van verkoeling. Bovendien kun je dankzij de ontvochtigingsfunctie afscheid nemen van het benauwde gevoel dat warme lucht met zich meebrengt. Op het dimbare display kun je de gewenste temperatuur instellen, terwijl de thermostaat ervoor zorgt dat de temperatuur in de ruimte constant blijft. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de airconditioner bedienen zonder dat je uit je stoel hoeft op te staan. Met een geluidsniveau van 65 decibel is de ACB09Z22 duidelijk hoorbaar, maar niet storend. Let wel op: de lengte van de afvoerslang is 150 centimeter, dus controleer of dit voldoende is voor de ruimte waar je de airconditioner wilt plaatsen. Met de Fuave ACB09Z22 haal je niet alleen een effectieve airconditioner in huis, maar ook een stijlvolle en gebruiksvriendelijke oplossing voor de warme dagen.

Pluspunten
  • De draagbare airconditioner heeft een luchtontvochtigingsfunctie waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor zowel draai- als kiepramen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airconditioner geschikt is voor in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco maakt veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Deze airco koelt een kleine kamer van 17 vierkante meter met een BTU van 9.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACB09Z22

Om te bekijken of je de Fuave ACB09Z22 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACB09Z22 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals