1. black friday
  2. Fuave ACB12K02

Fuave ACB12K02 Black Friday deal

5/5

Fuave ACB12K02 nodig? Check snel of je deze Fuave ACB12K02 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACB12K02.

Specificaties Fuave ACB12K02

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL524

Omschrijving van de Fuave ACB12K02

Met de Fuave ACB12K02 kunt u een ruimte van maximaal 34 vierkante meter koelen. Zelfs tijdens de warmste zomerdagen zorgt deze airconditioner voor de nodige verkoeling. Deze airco is ideaal voor ruimtes met slechte isolatie, met een koelvermogen van 12.000 BTU kan hij ruimtes tot 22 vierkante meter koelen. Daarnaast heeft de ACB12K02 een ontvochtigingsfunctie, waardoor de luchtvochtigheid in huis beperkt blijft en bijdraagt aan een comfortabele temperatuur. Met de verstelbare uitblaasrichting en thermostaat kunt u de ACB12K02 volledig naar uw wens instellen. En het beste van alles is dat u niet eens hoeft op te staan, omdat u de meegeleverde afstandsbediening kunt gebruiken. Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel is deze airco duidelijk hoorbaar, maar niet storend. Het is belangrijk om op te merken dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Zorg ervoor dat dit lang genoeg is voor de ruimte waarin u de airco plaatst.

Pluspunten
  • Dankzij de thermostaat kan je eenvoudig de gewenste temperatuur van de kamer instellen. De draagbare airconditioner heeft een ontvochtigingsfunctie waarmee je de lucht kunt ontvochtigen zonder te koelen. Bij deze airconditioner ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor zowel draai- als schuiframen.

Minpunten
  • Deze airco is luidruchtig met een geluidsniveau van 65 dB. Door het gewicht van 30 kilogram is het minder eenvoudig om deze airco naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACB12K02

Om te bekijken of je de Fuave ACB12K02 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACB12K02 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.