1. black friday
  2. Fuave ACB14K22

Fuave ACB14K22 Black Friday deal

5/5

Fuave ACB14K22 nodig? Check snel of je deze Fuave ACB14K22 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACB14K22.

Specificaties Fuave ACB14K22

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL560

Omschrijving van de Fuave ACB14K22

De Fuave ACB14K22 is de perfecte oplossing om een ruimte met lage warmtelasten te koelen, tot wel 40 vierkante meter groot. Hierdoor kun je op warme dagen comfortabel blijven genieten. Maar ook als je een kamer hebt met hoge warmtelasten, kan deze airconditioner een oppervlakte tot 26 vierkante meter koelen. De ontvochtigingsfunctie zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van het benauwde gevoel dat warme lucht met zich meebrengt. Met het dimbare display kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en dankzij de ingebouwde thermostaat blijft de temperatuur in de ruimte constant. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de airco bedienen zonder dat je zelfs maar uit je stoel hoeft op te staan. Het geluidsniveau van 65 decibel zorgt ervoor dat je de airco duidelijk hoort, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je het niet opmerkt. Houd er wel rekening mee dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Controleer dus goed of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airconditioner wilt plaatsen. Met de Fuave ACB14K22 ben je verzekerd van een aangename temperatuur en een comfortabel binnenklimaat, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Deze airco kan een gemiddelde woonkamer van 26 vierkante meter koelen, met een BTU van 14.000. Bij deze airco wordt een raamafdichtingskit meegeleverd die geschikt is voor draai- en kiepramen. Het bedieningspaneel is dimbaar, waardoor de airco geschikt is voor gebruik in de slaapkamer.

Minpunten
  • Deze airco maakt veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACB14K22

Om te bekijken of je de Fuave ACB14K22 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACB14K22 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.