1. black friday
  2. Fuave ACC06K02

Fuave ACC06K02 Black Friday deal

5/5

Fuave ACC06K02 nodig? Check snel of je deze Fuave ACC06K02 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACC06K02.

Specificaties Fuave ACC06K02

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL526

Omschrijving van de Fuave ACC06K02

Met de Fuave ACC06K02 haal je verkoeling in huis tijdens de warme zomerdagen. Deze aircooler zorgt voor een verfrissend windje door koude lucht te verplaatsen. Vul eenvoudig het waterreservoir met koud water en voeg eventueel ijsklontjes of koelelementen toe voor extra verkoeling. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de ventilatiesnelheid en modus. De Fuave ACC06K02 biedt maar liefst 3 verschillende ventilatiesnelheden en 3 modi om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld de natuurlijke wind modus selecteren voor een briesje dat aanvoelt als de wind buiten. Wil je liever zelf de controle hebben over de ventilatiesnelheid? Schakel dan de ventilator in de normale wind modus. 's Nachts kun je gebruik maken van de slaap wind modus, waarbij het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 64,3 decibel, vergelijkbaar met een gesprek tussen twee mensen op 1 meter afstand, geniet je van verkoeling zonder hinderlijk geluid. Met de Fuave ACC06K02 ben je verzekerd van verfrissing tijdens de warme zomermaanden. Creëer je eigen persoonlijke klimaat en geniet van de koelte op elk moment van de dag.

Pluspunten
  • Dankzij de inbegrepen afstandsbediening bedien je de koeler gemakkelijk vanuit je luie stoel. Je kunt kiezen uit 3 ventilatiesnelheden en 3 standen om de gewenste verkoeling te krijgen. Met de timer kun je de aircooler instellen om na een bepaalde tijd te stoppen met draaien.

Minpunten
  • Een luchtkoeler is geen airconditioning, dus koelt hij de lucht niet af met een koelmiddel

    .

    Daarom neemt de temperatuur in de kamer niet af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACC06K02

Om te bekijken of je de Fuave ACC06K02 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACC06K02 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.