Fuave ACG12K02 Black Friday deal

5/5

Fuave ACG12K02 nodig? Check snel of je deze Fuave ACG12K02 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACG12K02.

Specificaties Fuave ACG12K02

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL525

Omschrijving van de Fuave ACG12K02

Met de Fuave ACG12K02 kun je een ruimte van maar liefst 34 vierkante meter koelen. Je kunt deze airconditioner eenvoudig verplaatsen met behulp van de wielen, zodat je hem kunt gebruiken in de kamer waar je verkoeling nodig hebt. Bovendien heeft de airco een energieklasse A+, wat betekent dat hij relatief energiezuinig is. Als je een slecht geïsoleerde ruimte wilt koelen, is deze airco met een koelvermogen van 12.000 BTU geschikt voor ruimtes tot 22 vierkante meter. De Fuave ACG12K02 heeft verschillende handige functies. Zo heeft hij een ontvochtigingsfunctie, waardoor de luchtvochtigheid in huis beperkt blijft en bijdraagt aan een comfortabele temperatuur. Daarnaast kun je de uitblaasrichting, nachtmodus en thermostaat naar wens aanpassen, zodat je de airco precies kunt instellen zoals jij dat wilt. Het geluidsniveau van de airco is maximaal 64 decibel, waardoor je hem duidelijk kunt horen. Het is belangrijk om te weten dat de lengte van de afvoerslang 150 centimeter is. Controleer dus of dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Fuave ACG12K02 kun je genieten van een aangename temperatuur in huis, zelfs op de warmste dagen. De airco is krachtig genoeg om grote ruimtes te koelen en dankzij de energieklasse A+ hoef je je geen.

Pluspunten
  • Deze airco is energiezuiniger dan vergelijkbare modellen met energielabel A+. Je kunt gemakkelijk de gewenste kamertemperatuur instellen dankzij de thermostaat. Bij deze airco ontvang je een raamafdichtingskit die geschikt is voor draai- en kiepramen.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid, met een geluidsniveau van 64 dB. Vanwege zijn gewicht van 32 kilogram is hij minder makkelijk naar een andere verdieping te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACG12K02

Om te bekijken of je de Fuave ACG12K02 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACG12K02 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals