Fuave ACS09K01 Black Friday deal

5/5

Fuave ACS09K01 nodig? Check snel of je deze Fuave ACS09K01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACS09K01.

Specificaties Fuave ACS09K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL405

Omschrijving van de Fuave ACS09K01

Geniet van een aangename temperatuur tijdens de warme zomerdagen met de Fuave ACS09K01. Met zijn handige wielen kun je deze airco gemakkelijk verplaatsen naar elke kamer waar je verkoeling nodig hebt. Deze krachtige airco kan een oppervlakte tot wel 26 vierkante meter koelen in goed geïsoleerde ruimtes, en zelfs 17 vierkante meter in minder goed geïsoleerde ruimtes. Met de handige timerfunctie kun je de gewenste tijd instellen en de airco stopt automatisch met blazen wanneer de tijd verstreken is. Je hoeft niet eens op te staan van de bank om de ACS09K01 te bedienen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de airco gemakkelijk vanaf een afstandje bedienen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de airco een maximaal geluidsniveau heeft van 63 decibel, wat betekent dat je hem duidelijk kunt horen. Let wel op! De lengte van de afvoerslang is 150 centimeter, dus zorg ervoor dat dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco plaatst. Met de Fuave ACS09K01 ben je verzekerd van een aangename temperatuur en verkoeling, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Je kunt de mobiele airco gemakkelijk bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De airco schakelt automatisch uit na de ingestelde tijd dankzij de timer. Met de ontvochtigingsfunctie van de mobiele airco kun je de lucht ontvochtigen zonder het te koelen.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 63 dB. Deze airco koelt een kamer van 17 vierkante meter met een BTU van 9.000.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACS09K01

Om te bekijken of je de Fuave ACS09K01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACS09K01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals