1. black friday
  2. Fuave ACS14K01

Fuave ACS14K01 Black Friday deal

5/5

Fuave ACS14K01 nodig? Check snel of je deze Fuave ACS14K01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACS14K01.

Specificaties Fuave ACS14K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL407

Omschrijving van de Fuave ACS14K01

Wanneer je woonkamer aanvoelt als een sauna, biedt de Fuave ACS14K01 mobiele airco de perfecte oplossing. Deze krachtige airco kan ruimtes tot 26 vierkante meter koelen, afhankelijk van de isolatie in huis. Als je een minder goed geïsoleerde ruimte hebt of veel ramen, kan de airco zelfs ruimtes tot 40 vierkante meter koelen. Dankzij de nachtmodus kun je de airco ook in je slaapkamer gebruiken zonder dat het geluid je stoort. Zelfs als je al in bed ligt, kun je met de meegeleverde afstandsbediening eenvoudig tussen de verschillende standen schakelen. Met een maximaal geluidsniveau van 53 decibel, vergelijkbaar met het geluid van een elektrische tandenborstel, zul je geen last hebben van storende geluiden tijdens het slapen. Het is belangrijk om op te merken dat de afvoerslang een lengte heeft van 150 centimeter, dus controleer of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. De Fuave ACS14K01 mobiele airco is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke en moderne ontwerp past hij perfect in elke woonkamer, slaapkamer of kantoor. De airco is voorzien van handige wielen, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Daarnaast heeft hij een handvat aan de bovenkant, waardoor je hem nog eenvoudiger kunt verplaatsen. De airco is uitgerust met een energie-eff.

Pluspunten
  • De airco heeft een thermostaat waarmee je een constante temperatuur in de ruimte kunt instellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je de mobiele airco gemakkelijk. Met de nachtmodus kun je de airco ook in de slaapkamer plaatsen.

Minpunten
  • De bijgeleverde raamafdichtingsset is enkel geschikt voor draai- en kiepramen en niet bijvoorbeeld voor een dakraam.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACS14K01

Om te bekijken of je de Fuave ACS14K01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACS14K01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.