1. black friday
  2. Fuave ACS16K01

Fuave ACS16K01 Black Friday deal

5/5

Fuave ACS16K01 nodig? Check snel of je deze Fuave ACS16K01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACS16K01.

Specificaties Fuave ACS16K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL408

Omschrijving van de Fuave ACS16K01

Wanneer je woonkamer aanvoelt als een sauna, hoef je je geen zorgen te maken met de Fuave ACS16K01 mobiele airco. Deze krachtige airconditioner zorgt voor een verkoelende bries en creëert een aangename temperatuur in elke ruimte. Dankzij de geavanceerde technologie en efficiënte koelcapaciteit kan deze airco kamers tot wel 29 vierkante meter verkoelen, zelfs als ze slecht geïsoleerd zijn of veel ramen hebben. Maar als je een goed geïsoleerde kamer hebt, kan de ACS16K01 zelfs ruimtes tot 46 vierkante meter koelen! Wat deze mobiele airco echt bijzonder maakt, is het geluidsniveau. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 54 decibel is de ACS16K01 stiller dan de meeste andere airco's op de markt. Hoewel je hem nog steeds kunt horen, zal hij je nooit storen tijdens je dagelijkse activiteiten. Let wel op: de afvoerslang van deze airco heeft een lengte van 150 centimeter. Zorg ervoor dat dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Maak je geen zorgen, met deze Fuave ACS16K01 mobiele airco kun je genieten van verkoeling en comfort, zelfs op de warmste dagen!

Pluspunten
  • De airco heeft een thermostaat waarmee je een constante kamertemperatuur instelt. Met behulp van zijn wieltjes is de airco gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende ruimtes. Met een BTU van 16.000 kan deze airco een gemiddelde woonkamer van 29 vierkante meter koelen.

Minpunten
  • Deze airco heeft een gewicht van 31 kilogram, waardoor het moeilijker is om hem naar een andere verdieping te tillen. De bijgeleverde raamafdichtingsset is alleen geschikt voor draai- en kiepramen en niet bijvoorbeeld voor een dakraam.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACS16K01

Om te bekijken of je de Fuave ACS16K01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACS16K01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.