Fuave ACS18K01 Black Friday deal

5/5

Fuave ACS18K01 nodig? Check snel of je deze Fuave ACS18K01 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave ACS18K01.

Specificaties Fuave ACS18K01

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL409

Omschrijving van de Fuave ACS18K01

Met de Fuave ACS18K01 kun je genieten van een aangename temperatuur, zelfs in grote ruimtes zoals een werkplaats, tijdens hete zomerdagen. Deze krachtige airconditioner kan een oppervlakte van maar liefst 51 vierkante meter koelen in goed geïsoleerde ruimtes, en zelfs 34 vierkante meter in minder goed geïsoleerde ruimtes. Met de handige timerfunctie kun je de gewenste tijd instellen, waarna de airco automatisch stopt met blazen. Daarnaast kun je eenvoudig de blaasrichting aanpassen naar jouw voorkeur, zodat de koele lucht gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Het bedienen van de ACS18K01 is ook zeer gemakkelijk. Je hoeft niet eens van de bank af te komen! Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel, hoor je duidelijk wanneer de airco aan staat. Let wel op, de afvoerslang heeft een lengte van 150 centimeter. Controleer daarom goed of dit lang genoeg is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met de Fuave ACS18K01 kun je genieten van een aangename temperatuur en een verkoelende bries, zelfs in grote ruimtes.

Pluspunten
  • Met deze draagbare airconditioner kun je een ruimte tot 34 vierkante meter koelen of verwarmen. De draagbare airconditioner kan eenvoudig bediend worden met de bijgevoegde afstandsbediening. Dankzij de timer schakelt de airconditioner automatisch uit na de ingestelde tijd.

Minpunten
  • Deze airco produceert veel geluid met een geluidsniveau van 65 dB. Met een gewicht van 34 kilogram til je deze airco minder gemakkelijk naar een andere verdieping.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave ACS18K01

Om te bekijken of je de Fuave ACS18K01 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave ACS18K01 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals