1. black friday
  2. Fuave FV1010 Wit

Fuave FV1010 Wit Black Friday deal

5/5

Fuave FV1010 Wit nodig? Check snel of je deze Fuave FV1010 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave FV1010 Wit.

Specificaties Fuave FV1010 Wit

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL429

Omschrijving van de Fuave FV1010 Wit

De Fuave FV1010 Wit is de perfecte metgezel voor die lange studie-uren voor je examens. Met zijn doorzichtige bladen en compacte ontwerp zorgt deze tafelventilator voor een verfrissende bries rechtstreeks op je bureau. Maar deze ventilator biedt nog meer dan alleen verkoeling. De FV1010 heeft een unieke zelfdraaiende functie tot 85 graden, waardoor je niet constant in de directe luchtstroom zit. In plaats daarvan verspreidt de ventilator de verkoelende lucht door de hele kamer, waardoor je een aangename temperatuur kunt behouden zonder dat je het koud krijgt. Met 3 verschillende snelheidsstanden kun je zelf bepalen hoe krachtig je de wind door de kamer wilt laten blazen. Of je nu behoefte hebt aan een zachte bries om je te helpen concentreren of een krachtige luchtstroom om je snel af te koelen, de FV1010 heeft het allemaal. Met zijn stijlvolle witte ontwerp past de Fuave FV1010 perfect bij elke interieurstijl. Of je nu studeert in je slaapkamer, kantoor of woonkamer, deze tafelventilator voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Dus ga voorbereid de warme studiezomer in met de Fuave FV1010 Wit en geniet van de verkoelende wind die je helpt je hoofd koel te houden tijdens het studeren.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator kantelen om de windrichting naar eigen wens aan te passen. Dankzij het compacte formaat kun je deze ventilator gemakkelijk naar een andere ruimte verplaatsen.

Minpunten
  • Om de luchtstroom goed te voelen, heb je altijd een tafel of bureau nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave FV1010 Wit

Om te bekijken of je de Fuave FV1010 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave FV1010 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.