Fuave Pure Air Black Friday deal

5/5

Fuave Pure Air nodig? Check snel of je deze Fuave Pure Air voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave Pure Air.

Specificaties Fuave Pure Air

Merk

Fuave

Fabrikantcode

FVPAP21

Omschrijving van de Fuave Pure Air

De Fuave Pure Air is de ideale luchtreiniger voor het zuiveren van de lucht in ruimtes tot wel 80 vierkante meter. Of je hem nu wilt gebruiken op kantoor of in andere grote ruimtes, deze reiniger zorgt ervoor dat de lucht fris en gezond blijft. Met het gebruiksvriendelijke display kun je kiezen uit maar liefst 3 verschillende standen: de standaardmodus, de automatische modus en de nachtmodus. Wat deze luchtreiniger echt uniek maakt, is de ingebouwde luchtkwaliteitssensor. Deze sensor meet voortdurend de kwaliteit van de lucht en past automatisch de werking van de reiniger aan op basis hiervan. Dus als er iemand op kantoor per ongeluk zijn tosti verbrandt, zal de Fuave Pure Air direct harder gaan werken en de lucht weer zuiveren. Maar wanneer het tijd is om weer hard aan het werk te gaan, schakel je eenvoudig over naar de nachtmodus. In deze modus worden de lichten gedimd en werkt de reiniger fluisterstil, zodat je niet wordt afgeleid tijdens je werk. Deze luchtreiniger is ook perfect geschikt voor collega's die last hebben van hooikoorts, dankzij het speciale pollenprogramma. En wanneer het filterknopje begint te knipperen, weet je dat het tijd is om het filter te vervangen. Op deze manier blijft je luchtreiniger optimaal presteren en geniet je altijd van schone en gezonde lucht. Het filter dient ongeveer om de 3 maanden vervangen te.

Pluspunten
  • Dankzij de timer die is ingebouwd, schakelt de luchtreiniger automatisch uit na de door jou ingestelde tijd. Met behulp van het filterindicatielampje weet je precies wanneer je de filters moet vervangen. Dankzij de kinderbeveiliging kunnen kinderen de instellingen niet aanpassen.

Minpunten
  • Om het optimale resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave Pure Air

Om te bekijken of je de Fuave Pure Air tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave Pure Air wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals