Fuave SV1010 Wit Black Friday deal

5/5

Fuave SV1010 Wit nodig? Check snel of je deze Fuave SV1010 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave SV1010 Wit.

Specificaties Fuave SV1010 Wit

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL424

Omschrijving van de Fuave SV1010 Wit

Op een warme zomerdag brengt de Fuave SV1010 Wit ventilator een heerlijke verkoeling in huis. Deze prachtige statief ventilator draait zelfstandig tot wel 85 graden, waardoor de verfrissende wind zich door de hele kamer verspreidt. Niet alleen jij, maar je hele gezin zal genieten van een aangename temperatuur in huis. De hoogte van de ventilator is verstelbaar tot wel 20 centimeter, zodat je hem perfect kunt aanpassen aan jouw lengte. Bovendien is de SV1010 Wit verticaal kantelbaar tot 25 graden, waardoor je zelf de richting van de wind kunt bepalen. Dit is bijzonder handig als je bijvoorbeeld wat lager op de bank zit of juist wat hoger aan de eettafel. Met de Fuave SV1010 Wit ventilator heb je volledige controle over de luchtstroom. Je kunt kiezen uit 3 verschillende standen, zodat je zelf kunt bepalen hoe krachtig de ventilator draait. Of je nu behoefte hebt aan een zachte bries of juist een krachtige wind, deze ventilator voldoet aan al je wensen. Dankzij het stijlvolle witte design past de SV1010 Wit perfect in ieder interieur. Het is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een prachtige toevoeging aan je woning. Laat jezelf en je gezin genieten van verkoeling en comfort met de Fuave SV1010 Wit ventilator.

Pluspunten
  • De ventilator kan in hoogte versteld worden, zodat je hem zowel bij de loungebank als de eettafel kunt gebruiken. Je kunt de ventilator kantelen om de windrichting naar eigen wens aan te passen.

Minpunten
  • De ventilator heeft geen timer, dus je moet hem handmatig uitschakelen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave SV1010 Wit

Om te bekijken of je de Fuave SV1010 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave SV1010 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals