Fuave SV1010 Zwart Black Friday deal

5/5

Fuave SV1010 Zwart nodig? Check snel of je deze Fuave SV1010 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave SV1010 Zwart.

Specificaties Fuave SV1010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL410

Omschrijving van de Fuave SV1010 Zwart

Op een warme zomerdag brengt de Fuave SV1010 ventilator verfrissing in huis. Deze statiefventilator heeft doorzichtige bladen en draait zelfstandig tot 85 graden. Hierdoor wordt de lucht gelijkmatig door de kamer verspreid, waardoor niet alleen jij, maar ook je hele gezin van de koelte kan genieten. De hoogte van de ventilator is verstelbaar van 100 tot 120 centimeter, zodat je hem perfect kunt aanpassen aan jouw lengte. Daarnaast kan de SV1010 ook verticaal kantelen tot 25 graden, zodat je zelf de richting van de luchtstroom kunt bepalen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld wat lager op de bank zit of juist wat hoger aan de eettafel. Met de 3 verschillende standen kun je zelf de gewenste snelheid van de ventilator bepalen. Of je nu een zacht briesje wilt tijdens het lezen van een boek of een krachtige luchtstroom nodig hebt tijdens een warme zomernacht, de Fuave SV1010 kan aan al jouw behoeften voldoen. De zwarte kleur geeft de ventilator een stijlvolle uitstraling die goed past bij elk interieur. Naast het verkoelen van de lucht, is de ventilator ook nog eens energiezuinig en fluisterstil, zodat hij niet voor overlast zorgt in huis. Kortom, met de Fuave SV1010 ventilator ben je verzekerd van een comfortabele en aangename zomerse sfeer in huis.

Pluspunten
  • De ventilator kan in hoogte worden aangepast, zodat je hem zowel bij de loungebank als bij de eettafel kunt gebruiken. Je kunt de ventilator kantelen om de windrichting naar eigen wens aan te passen.

Minpunten
  • De ventilator heeft geen timer, dus je moet hem handmatig uitzetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave SV1010 Zwart

Om te bekijken of je de Fuave SV1010 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave SV1010 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals