1. blackfriday
  2. Fuave SV5010 Chrome

Fuave SV5010 Chrome Black Friday deal

5/5

Fuave SV5010 Chrome nodig? Check snel of je deze Fuave SV5010 Chrome voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave SV5010 Chrome.

Specificaties Fuave SV5010 Chrome

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL412

Omschrijving van de Fuave SV5010 Chrome

Met de Fuave SV5010 Chrome kun je genieten van verkoeling, zowel op je werkplek als in de koffiekamer. Deze ventilator is niet zomaar een gewone ventilator, want hij is in hoogte verstelbaar van 90 tot en met 128 centimeter. Daarnaast kun je hem ook nog eens verticaal kantelen tot 20 graden, zodat je de blaasrichting precies kunt afstellen, of je nu staat of zit. Deze ventilator heeft zelfs een geweldige zelfdraaiende functie tot 85 graden, waardoor hij de lucht door de hele ruimte kan verspreiden. Hierdoor kun je niet alleen jezelf verkoelen, maar ook je collega's in de buurt. Met 3 verschillende snelheidsstanden kun je zelf bepalen hoe krachtig de wind is die de SV5010 blaast. Of je nu een zacht briesje wilt voelen of een verfrissende wind, met deze ventilator heb je de controle in handen. De Fuave SV5010 Chrome is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn chroomkleurige afwerking geeft hij een moderne uitstraling aan elke ruimte. Of je hem nu op je bureau plaatst of in een hoek van de kamer, deze ventilator zal zeker de aandacht trekken. Dus waar wacht je nog op? Haal de Fuave SV5010 Chrome in huis en geniet van de perfecte verkoeling op elk moment van de dag.

Pluspunten
  • De ventilator kan in hoogte worden versteld, zodat je hem zowel bij de loungebank als de eettafel kunt gebruiken. Je kunt de ventilator kantelen om de windrichting naar eigen wens aan te passen.

Minpunten
  • De ventilator heeft geen timer, dus je moet hem handmatig uitzetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave SV5010 Chrome

Om te bekijken of je de Fuave SV5010 Chrome tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave SV5010 Chrome wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals