1. Fuave SV7010 Zwart

Fuave SV7010 Zwart Black Friday deal

5/5

Fuave SV7010 Zwart nodig? Check snel of je deze Fuave SV7010 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave SV7010 Zwart.

Specificaties Fuave SV7010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL413

Omschrijving van de Fuave SV7010 Zwart

De Fuave SV7010 Zwart is de perfecte statiefventilator voor de warme zomerdagen. Als het dichtdoen van de gordijnen niet meer genoeg is om de hitte buiten te houden, is het tijd om deze ventilator erbij te halen. Met zijn doorzichtige bladen zorgt hij niet alleen voor verkoeling, maar ook voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Deze ventilator biedt een verfrissende bries, waardoor het binnen een stuk aangenamer wordt. Dankzij de timerfunctie kun je zelf instellen hoelang de bladen draaien voordat ze automatisch stoppen. De zelfdraaiende functie tot 90 graden zorgt ervoor dat de ventilator de lucht in meerdere richtingen blaast, zodat ook je huisgenoten kunnen genieten van een verkoelend briesje. Bovendien kun je met de 4 snelheidsstanden zelf bepalen hoe krachtig de ventilator draait. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de SV7010 eenvoudig bedienen vanaf de bank. Geen gedoe meer met opstaan om de ventilator aan te passen, maar gewoon met een druk op de knop de gewenste instellingen kiezen. Kortom, met de Fuave SV7010 Zwart heb je de ideale ventilator in huis voor een aangename zomerse sfeer.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator gemakkelijk bedienen met de bijgevoegde afstandsbediening. In de natuurlijke windmodus schakelt de ventilator tussen verschillende blaassnelheden, waardoor het lijkt alsof er buiten een wind waait. Met 4 verschillende standen kun je de gewenste koeling kiezen die je nodig hebt.

Minpunten
  • Een staande ventilator neemt meer ruimte in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave SV7010 Zwart

Om te bekijken of je de Fuave SV7010 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave SV7010 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals