Fuave SV9010 Wit Black Friday deal

5/5

Fuave SV9010 Wit nodig? Check snel of je deze Fuave SV9010 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave SV9010 Wit.

Specificaties Fuave SV9010 Wit

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL528

Omschrijving van de Fuave SV9010 Wit

Met de Fuave SV9010 Wit heb je de keuze uit maar liefst 24 verschillende ventilatiestanden. Dit betekent dat je altijd een verkoelend briesje kunt creëren dat perfect past bij elke situatie. Of je nu aan het werk bent in je thuiskantoor of ontspant in de woonkamer, deze statiefventilator zorgt ervoor dat je kunt genieten van een aangename temperatuur zonder last te hebben van storend geluid. Dankzij de natuur modus wisselt de ventilator automatisch tussen verschillende snelheden, waardoor je constant kunt genieten van een verfrissend windje. 's Nachts is de slaapmodus ideaal. Deze functie past geleidelijk de snelheid van de ventilator aan, zodat je 's ochtends niet wakker wordt met een stijve nek veroorzaakt door te harde wind. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de instellingen eenvoudig op afstand aan te passen dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Met de Fuave SV9010 Wit geniet je van ultiem comfort en gemak. Of je nu werkt, slaapt of ontspant, deze ventilator zorgt altijd voor een aangename temperatuur en een verkoelend briesje. Voeg dit prachtige apparaat toe aan je interieur en geniet van de vele mogelijkheden die het biedt.

Pluspunten
  • Je kunt de ventilator gemakkelijk op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met 24 ventilatiestanden kun je de gewenste koeling kiezen. De timer heeft uitstel van start, waardoor de ventilator automatisch begint na de ingestelde tijd.

Minpunten
  • Een statiefventilator neemt meer plaats in dan een torenventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave SV9010 Wit

Om te bekijken of je de Fuave SV9010 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave SV9010 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals