1. blackfriday
  2. Fuave TV1010 Wit

Fuave TV1010 Wit Black Friday deal

5/5

Fuave TV1010 Wit nodig? Check snel of je deze Fuave TV1010 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave TV1010 Wit.

Specificaties Fuave TV1010 Wit

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL426

Omschrijving van de Fuave TV1010 Wit

Met de Fuave TV1010 Wit heb jij volledige controle over de verkoeling in jouw kamer. Dankzij de handige timerfunctie bepaal jij hoelang de ventilator een verfrissend briesje door de ruimte blaast. Geen zorgen meer over onnodig energieverbruik, want de ventilator stopt automatisch na de door jou ingestelde tijd. Deze torenventilator heeft ook een unieke zelfdraaiende functie, waardoor de wind gelijkmatig door de hele kamer verspreid wordt. Zo kunnen ook andere gezinsleden genieten van de aangename bries. Met de 3 verschillende blaassnelheden van de TV1010 kun jij de kracht van de wind aanpassen aan jouw behoeften. Of je nu een stevige luchtstroom nodig hebt of juist een zachtere wind, deze ventilator biedt het allemaal. Met een hoogte van 78 centimeter is deze ventilator perfect voor gebruik aan je bureau tijdens het werken of voor ontspannen momenten op de bank terwijl je jouw favoriete tv-programma kijkt. De strakke witte kleur van de Fuave TV1010 zorgt bovendien voor een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Kies voor comfort en verkoeling met de Fuave TV1010 Wit!

Pluspunten
  • Met behulp van de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met blazen. Een torenventilator neemt minder ruimte in dan een statiefventilator.

Minpunten
  • Anders dan de meeste torenventilatoren, wordt er bij dit model geen afstandsbediening meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave TV1010 Wit

Om te bekijken of je de Fuave TV1010 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave TV1010 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals