1. black friday
  2. Fuave TV1010 Zwart

Fuave TV1010 Zwart Black Friday deal

5/5

Fuave TV1010 Zwart nodig? Check snel of je deze Fuave TV1010 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave TV1010 Zwart.

Specificaties Fuave TV1010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL414

Omschrijving van de Fuave TV1010 Zwart

De Fuave TV1010 Zwart biedt jou de mogelijkheid om zelf te bepalen hoelang je kamer wordt voorzien van een verfrissende bries. Deze torenventilator is namelijk uitgerust met een handige timer, waardoor hij automatisch stopt met blazen na de door jou ingestelde tijd. Daarnaast beschikt deze ventilator over een zelfdraaiende functie, waardoor de wind gelijkmatig door de hele ruimte verspreid wordt. Op deze manier kunnen ook andere gezinsleden genieten van de heerlijke bries. Met de Fuave TV1010 Zwart heb je de keuze uit maar liefst 3 blaassnelheden. Zo kun je zelf bepalen of je behoefte hebt aan een krachtige wind in huis of dat een wat zachtere bries voldoende is. Met een hoogte van 78 centimeter is deze ventilator perfect geschikt voor gebruik aan je bureau tijdens het werken of om heerlijk ontspannen op de bank naar je favoriete tv-programma te kijken. Met de Fuave TV1010 Zwart haal je niet alleen een praktische en functionele ventilator in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke zwarte kleur en het slanke design zorgen ervoor dat deze ventilator in elke ruimte goed tot zijn recht komt. Dus waar wacht je nog op? Geniet van een aangename bries in huis met de Fuave TV1010 Zwart!

Pluspunten
  • Dankzij de timer kun je de ventilator instellen om na een bepaalde tijd te stoppen met blazen. Een torenventilator neemt minder ruimte in dan een statiefventilator.

Minpunten
  • Bij dit model torenventilator krijg je geen afstandsbediening, in tegenstelling tot de meeste.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave TV1010 Zwart

Om te bekijken of je de Fuave TV1010 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave TV1010 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.