Fuave TV5010 Wit Black Friday deal

5/5

Fuave TV5010 Wit nodig? Check snel of je deze Fuave TV5010 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave TV5010 Wit.

Specificaties Fuave TV5010 Wit

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL428

Omschrijving van de Fuave TV5010 Wit

De Fuave TV5010 Wit is de perfecte metgezel voor warme zomerdagen, met een hoog niveau van gebruiksgemak. Deze torenventilator is uitgerust met een handige timerfunctie, waardoor je van tevoren kunt instellen hoelang de ventilator zijn verfrissende werk blijft doen. Daarnaast kun je de ventilator eenvoudig bedienen vanaf de comfortabele bank, dankzij de bijgeleverde afstandsbediening. Met de Fuave TV5010 heb je volledige controle over de windsnelheid. Met maar liefst 3 verschillende snelheden kun je zelf bepalen hoe hard of zacht de ventilator blaast, zodat je altijd de gewenste verkoeling kunt creëren. Bovendien beschikt deze ventilator over een zelfdraaiende functie, waardoor het hele gezin kan genieten van de verfrissende wind. Deze functie zorgt ervoor dat de wind gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid, waardoor iedereen optimaal kan genieten van een aangename temperatuur. Met zijn elegante hoogte van 78 centimeter is de Fuave TV5010 Wit perfect geschikt voor gebruik aan de eettafel of op de bank. Of je nu een gezellig diner hebt met vrienden of gewoon lekker ontspant met een boek, deze ventilator zorgt altijd voor een aangename verkoeling. Met zijn stijlvolle design past de Fuave TV5010 Wit perfect in elk interieur, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor een verfrissende bries op warme zomerdagen.

Pluspunten
  • Met de natuurlijke windmodus zal de ventilator afwisselen tussen verschillende blaassnelheden, zodat het lijkt alsof er wind van buiten komt. Dankzij de timer kun je instellen dat de ventilator stopt met blazen na een bepaalde tijd. Op het scherm kun je eenvoudig de ingestelde waardes aflezen.

Minpunten
  • Het display kan niet gedimd worden, dus je zou 's nachts mogelijk hinder kunnen ondervinden van het licht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave TV5010 Wit

Om te bekijken of je de Fuave TV5010 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave TV5010 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals