1. blackfriday
  2. Fuave TV5010 Zwart

Fuave TV5010 Zwart Black Friday deal

5/5

Fuave TV5010 Zwart nodig? Check snel of je deze Fuave TV5010 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave TV5010 Zwart.

Specificaties Fuave TV5010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL416

Omschrijving van de Fuave TV5010 Zwart

De Fuave TV5010 Zwart is een geweldige toevoeging aan je huis, vooral tijdens die warme zomerdagen waarop je wat verkoeling nodig hebt. Deze torenventilator biedt een hoog gebruiksgemak en maakt je leven een stuk comfortabeler. Met de handige timerfunctie kun je instellen hoelang je wilt dat de ventilator zijn verkoelende werk doet. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het uitschakelen ervan. Het beste van alles is dat je de Fuave TV5010 vanaf de bank kunt bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Dus geen gedoe meer met opstaan ​​om de ventilator aan te passen. Met de keuze uit 3 windsnelheden kun je zelf de intensiteit bepalen, of je nu een zachte bries wilt voelen of een krachtige stroom van verkoelende lucht. Bovendien heeft deze ventilator een handige zelfdraaiende functie, waardoor het hele gezin kan genieten van de verkoeling. De ventilator verspreidt de wind door de ruimte, zodat iedereen in de kamer kan genieten van een aangename temperatuur. Met een hoogte van 78 centimeter is de Fuave TV5010 perfect geschikt voor gebruik aan de eettafel of op de bank. Dus of je nu een heerlijke maaltijd aan het nuttigen bent of ontspannen tv kijkt, deze ventilator zorgt altijd voor een aangename en verfrissende luchtstroom. Kies voor kwaliteit en comfort met de Fuave TV5010 Zwart!

Pluspunten
  • Met de natuurlijke windmodus varieert de ventilator tussen verschillende blaassnelheden, zodat het lijkt alsof het buiten waait. Dankzij de timer kun je de ventilator zo instellen dat hij na een bepaalde tijd stopt met blazen. Op het scherm kun je gemakkelijk de ingestelde waarden aflezen.

Minpunten
  • Het scherm kan niet gedimd worden, dus je kunt 's nachts mogelijk hinder ondervinden van het licht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave TV5010 Zwart

Om te bekijken of je de Fuave TV5010 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave TV5010 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals