Fuave TV7010 Zwart Black Friday deal

5/5

Fuave TV7010 Zwart nodig? Check snel of je deze Fuave TV7010 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Fuave TV7010 Zwart.

Specificaties Fuave TV7010 Zwart

Merk

Fuave

Fabrikantcode

CBL417

Omschrijving van de Fuave TV7010 Zwart

De Fuave TV7010 Zwart is een innovatieve torenventilator die een verfrissende bries vanaf verschillende hoogten blaast. Hierdoor wordt niet alleen de lucht op één plek gekoeld, maar voel je de wind ook op je benen. Met een elegante hoogte van 90 centimeter is deze ventilator ideaal voor thuiswerkers of voor ontspannen avonden op de bank tijdens warme zomerdagen. De unieke zelfdraaiende functie van de Fuave TV7010 Zwart zorgt ervoor dat de luchtstroom tot maximaal 90 graden wordt verspreid door de kamer, waardoor zowel jij als je partner van de verkoeling kunnen genieten. Bovendien beschikt deze ventilator over een geavanceerde ionisatiefunctie, die de lucht in de ruimte zuivert voor een gezondere ademhaling. Met behulp van de handige afstandsbediening kun je eenvoudig schakelen tussen de 3 verschillende windsnelheden, zonder dat je daarvoor op hoeft te staan. Zo bepaal je zelf de gewenste intensiteit van de luchtstroom in de kamer. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende bries tijdens het werken of ontspannen, de Fuave TV7010 Zwart biedt de perfecte oplossing voor een aangenaam binnenklimaat.

Pluspunten
  • De ventilator zuivert de lucht in de ruimte dankzij zijn ionisatiefunctie. Je kunt gemakkelijk de ingestelde waardes aflezen op het scherm. Met de ingebouwde thermometer kun je precies zien hoe warm het in de kamer is.

Minpunten
  • Een torenventilator produceert meer geluid dan een statief- of tafelventilator.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Fuave TV7010 Zwart

Om te bekijken of je de Fuave TV7010 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Fuave TV7010 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals